Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@wanderbyelise.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

Vermeldt hier de uitzonderingen op het herroepingsrecht. Geef ook bij het artikel zelf duidelijk aan dat deze niet te retourneren valt voor de consument besteld. Let op: Uitsluiting van het herroepingsrecht is slechts mogelijk voor producten:

  1. Wanneer product door toedoen klant is beschadigd

  2. Indien er geen akkoord op retour is gegeven

Garantie

Indien klant product beschadigd of niet naar behoren heeft ontvangen heeft de klant recht op een nieuw product of het ontvangen van het aankoop bedrag.

Identiteit ondernemer

Wander by Elise
Jopie Huismanstraat 105 3544KH Utrecht

info@wanderbyelise.nl
KVK-nummer: 70894779
BTW- nummer: 207435935B01 

© 2017 - 2024 Wander by Elise | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel