Over Wander by Elise

Wander by Elise is op 14 februari 2018 door Elise Kruit opgericht en op 1 maart 2018 is de webshop geopend. De webshop is uit liefde voor ontwerpen opgericht. De producten die verkocht worden op Wander by Elise worden met veel liefde en zorg gemaakt. De prints en teksten worden met de hand getekend en geschreven. Hiervoor worden verschillende technieken gebruikt zoals watercolor, ook bekend als aquarelverf, fine line drawing en handlettering. Deze worden eerst op papier gemaakt, om ze vervolgens in te scannen en op de computer te bewerken zodat deze optimaal zijn om te printen op kaarten en posters. Alle prints die je op de producten vindt zijn uniek en door mij (Elise) gemaakt. Kaarten en posters zijn het hoofdproduct van Wander by Elise. Daarnaast worden er ook cadeaukaartjes, kaarthangers en canvastassen verkocht. Regelmatig komen er nieuwe prints en producten in de webshop, waardoor deze vernieuwend blijft.

Heb je een leuk product op de site gezien, maar wil je deze net anders of heb je een speciaal verzoekje? Dan kan je altijd contact met mij opnemen! 

 

 

Verkooppunten

Wander by Elise verkoopt naast deze webshop ook kaarten in verschillende winkels:

 

Markten

Wil je mij en mijn producten een keer in het echt zien? Aankomend jaar (2021) hoop ik weer op diverse markten te staan. Hou deze pagina en mijn socials in de gaten voor het actuele overzicht. 

© 2017 - 2021 Wander by Elise | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel