Over Wander by Elise

Hoi! Ik ben Elise Kruit en het gezicht achter Wander by Elise. In 2016 begon mijn verslaving genaamd waterverf, ik begon heel simpel met een setje van de Action en wat YouTube video's. Al snel verruilde ik mijn spullen voor duurdere materialen en leerde ik gaande weg steeds meer over schilderen met waterverf. Tijdens mijn studie Bedrijfscommunicatie in Utrecht hadden wij een vak wat ging over het oprichten van een bedrijf. We mochten zelf kiezen wat we hiervoor wilde doen en moesten hier een heel plan voor maken. Voor deze opdracht maakte ik eigenlijk Wander by Elise, het hele plan lag klaar en ik wist precies wat ik moest doen om te starten met het verkopen van kaarten en posters. Mijn docent vond mijn idee zo leuk, dat ze zei dat ik het gewoon maar moest gaan doen. Na wat wikken en wegen besloot ik op 14 februari 2018 toch maar mijn KvK aan te vragen en op 1 maart 2018 opende ik mijn webshop! In het begin verkocht ik voornamelijk aan vrienden en familie en was ik ook niet zoveel bezig met het promoten van Wander by Elise. Ik deed het vooral voor de lol naast mijn studie. 

Toen ik eenmaal afgestudeerd was ging ik mij meer richten op Wander by Elise en stond ik voor het eerst op een markt en begon ik met verkopen in winkels. Een goede zet want steeds meer mensen beginnen mij te ontdekken en mijn kaarten worden soms zelfs herkend! Nu vind je naast kaarten en posters nog veel meer leuke en unieke papieren producten in de webshop. Zoals: bewaarbundels, weekplanner, notitieblokken, cadeaukaartjes, milestonekaarten, washi tape enzovoort. Ik ben nog steeds bezig met nieuwe producten bedenken en nieuwe illustraties maken, waardoor het aanbod regelmatig wisselt. 

Heb je een leuk product op de site gezien, maar wil je deze net anders of heb je een speciaal verzoekje? Dan kan je altijd contact met mij opnemen! 

 

 

Verkooppunten

Wander by Elise verkoopt naast deze webshop ook producten in verschillende winkels:

 

Ook verkooppunt worden? Neem dan contact met mij op!

 

Markten/beurzen

Wil je mij en mijn producten een keer in het echt zien? Op de onderstaande markten en beurzen ben ik te vinden: ​​​

18, 19 en 20 oktober 2024 - Creative Life

 

© 2017 - 2024 Wander by Elise | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel